11 april 2019

Nieuwe collega - Project Manager Jens Mullebrouck

Jens Mullebrouck

Zo’n 2 maanden geleden, mochten we onze collega Jens Mullebrouck verwelkomen.

 

Een grondige opleiding op de werf maakte me vertrouwd met de interne organisatie en het volledige productengamma. Bij Atheneum Léon Lepage te Brussel, mocht ik de montage van een enkelhellende lichtstraat van begin tot einde meemaken.  Dit is best interessant om de volledige opbouw van een project te begrijpen.

 

Ik ben Jens Mullebrouck, 31 jaar. Ik ben samenwonend en heb een dochtertje van 3 maanden oud.

Wij wonen in Ingelmunster. Op wandelafstand van Forzon.

 

Ik ben afgestudeerd als Bachelor Elektro-Mechanica en was de laatste 7 jaar actief als World Service Engineer in de machinebouw.   Daarna ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en er was een opportuniteit bij Forzon die ik met beide handen gegrepen heb.

 

Ik vind het aangenaam dat de projecten een architecturale uitstraling hebben.  Momenteel volg ik een project in de Verenigde Staten op, wat het nog extra boeiend maakt.

 

Atenée Leon lepage
Auteur
Kathy

Share this article