07 januari 2019

Nieuwe collega - Project Manager Bjorn Devlamynck

Bjorn Devlamynck - Project Manager Forzon

Vanaf 1 januari 2019 wordt ons team versterkt met een nieuwe collega in de functie van  Project Manager.

 

We laten hem eventjes aan het woord.

Ik ben Björn Devlamynck, 34 jaar.  Ik ben gehuwd en heb een zoon van 6 en een dochtertje van bijna 2 jaar. Samen met mijn gezin woon ik in Oostrozebeke.  Ik ben een passie voor mijn tuin en in het bijzonder voor mijn moestuin.

 

Afgestudeerd in de multimedia en drukvoorbereiding, heb ik na mijn studies evenwel bewust gekozen om in de bouw te werken.

Ik ben gestart in de serrebouw, bij kleine hobbyserres.

 

Ik kreeg de kans om bij Forzon te starten in de montage-afdeling. 

Op de werf Gare Maretime en Tivoli, beiden gevestigd in Brussel, heb ik de montage van begin tot einde mogen helpen uitvoeren.  Ik ben echt fier op beide projecten en op het feit dat ik hieraan mocht meewerken.

 

Deze ervaring zal ik zeker kunnen gebruiken bij mijn nieuwe  job als Project Manager.

 

Ik kijk er enorm naar uit.  Er staan enkele mooie projecten op til !

Gare Maretime - tijdens montage - Forzon
Gare Maretime - Forzon

Share this article