04 maart 2019

Nieuwe collega - Concept Calculator Glenn Thibaut

Concept Calculator

Enkele weken geleden mochten we Glenn verwelkomen als concept calculator in de Sales Afdeling.

 

Glenn rekent, samen met Stefaan, de offerte aanvragen uit en maakt prijsoffertes voor diverse architecturale projecten.

Ondertussen is hij reeds goed ingeburgerd.

 

We laten hem eventjes aan het woord.

Ik ben Glenn, 30 jaar, onlangs gehuwd en woonachtig in Kuurne. Tijdens mijn vrije tijd hou ik ervan om eens lekker uit te eten, festivals en concerten bij te wonen en te lopen, en dat dan bij voorkeur samen met ons hondje Pixie.

Na mijn studies criminologie ben ik in het bedrijfsleven gerold. Ik werk graag precies en nauwkeurig en vind het leuk om met cijfers bezig te zijn. Mijn vorige job, in de metaalconstructie, gaf me een grondig inzicht in de calculatie van projecten.

 

Ik kijk ernaar uit om het team van Forzon te versterken en mijn steentje bij te dragen.

De eerste maand verliep alvast vlot en aangenaam en ik ben blij dat ik deze uitdaging aangegaan heb.

 

 

Share this article