Schuivende glasdaken

Forzon - Libart - ClearSky 01
Forzon - Libart - ClearSky 02
Forzon - Libart - ClearSky 03
Forzon - Libart - SolaGlide 01
Forzon - Libart - SolaGlide 02
Forzon - Libart - ClearSky 04
Forzon - Libart - ClearSky 05

Forzon is gespecialiseerd in glasdakconstructies en het mag liefst ook altijd wat meer zijn. De kracht van Forzon ligt in het aanbieden van een meerwaarde bij wat de klant zich kan voorstellen bij een glasdak.

Forzon kan berusten op een jarenlange ervaring en kennis van glasdaksystemen die bijdragen aan een aangename beleving van de ruimte die het overdekt. Nu hebt u ook de keuze om die ruimte te overdekken of juist niet.

Met de openschuivende glasdaken van Forzon kan u kiezen om het dak al dan niet open te zetten en dit volgens uw wensen afhankelijk van het klimaat, uw werkomstandigheden of de beleving van de ruimte.

Met een glasdak hebt u al een heel aangenaam gevoel van de buitenruimte, badend in natuurlijk licht. Stel u voor dat u nu ook de keuze hebt om dat buitengevoel ten volle te benutten door de keuze om het glasdak open of dicht te schuiven.

Met de mobiele glasdaken van Forzon hebt u nu die keuze binnen handbereik. De geautomatiseerde intrekbare daken die Forzon voorstelt geven u een waaier aan mogelijkheden om uw ruimte als binnen of buiten te ervaren.

 

Animatietype
Zoom

Inspirations